Portfolio
Reklame

Izrađujemo različite vrste stojećih i svijetlećih reklama. Oslikavamo reklame u folji i solventnom printu. Također vršimo izradu reklamnih konstrukcija, te usluge dostave i montaže.

Tisak na majice

U mogućnosti smo Vam napraviti individualne majice, dresove i radna odjela! Narudžbe su moguće na 1 kom. Otisnute majice već od 30kn/kom (majica+tisak).

Jelovnici

Izrada višejezičnih jelovnika, cjenika, te vinskih karata svih dimenzija, te izrada u koži i skaju. U jelovnike stavljamo naše slike gotovih jela, a po Vašoj želji možemo slikati Vaša jela i njih prezentirati u jelovnicima.

Izrada naljepnica

Vršimo izradu svih vrsta naljepnica na Vaša auta, izloge, reklame,…

PVC baneri

Baner je najvažniji znak koji karakterizira vizualni identitet Vaše tvrtke u javnosti. Izrađujemo sve vrste banera za Vas!

Izrada pečata

Izrađujemo pečate po Vašoj ideji ili ako ju nemate osmislit ćemo najbolje idejno rješenje za Vaš žig. Uz gotovu pripremu, pečat ćemo Vam isporučiti za 20 minuta!

Graviranje

Graviramo na sve vrste materijala, a posebno izdvajamo privjeske i pločice za apartmane.

Etikete

Proizvodite, prezentirate ili poklanjate, Vaš proizvod mora imati vizualni identitet. Studije su pokazale da dobra etiketa prodaje proizvod.

Plakati

Plakat ili poster najlakše možemo definirati kao tiskani promo materijal. Upotreba plakata česta je u promociji proizvoda i usluga (npr. rock koncerta, izložbi, događaja, akcijskih popusta…). Plakate tiskamo najčešće na 135 g. Kunstdruck sjajnom papiru, u osnovnim veličinama B1, B2, A3. Dimenzije B1 plakata su 98 X 68 cm (rezni), B2 plakat je duplo manji od B1 i njegove dimenzije su 68 X 48 cm (rezni), dok su dimenzije A3 plakata 32 X 44 cm (rezni). U mogućnosti smo izraditi plakate i na drugim vrstama papira kao i u drugim dimenzijama ovisno o Vašim potrebama.

Tisak na reklamne materijale

Vršimo tisak na promidžbene artikle (upaljači, kemijske olovke,…) veoma povoljno i brzo.

Kalendari

Kalendar je popularno učinkovito sredstvo koje Vas prati 365 dana u godini i kao takvo idealan je poslovni poklon Vašim partnerima. U ponudi imamo zidne kalendare, stolne (cd) kalendare, te tromjesečne kalendare. Pregledajte vrste kalendara u ponudi iz izbornika sa desne strane ili ispod ovog teksta.

Logotipi

Logotip, logo, logotype (logos= znak, jezik, govor) je vizualna prezentacija poslovnog identiteta na tržištu informacija. Znak i logotip poduzeća ili organizacije je prvo što se primjeti i najdulje pamti od sveukupne poslovne imovine. Profesionalni dizajn logotipa uspostavit će originalni poslovni identitet kazujući što ste Vi u svijetu informacija i simbola. Svježi, inspirativni, atraktivno dizajniran logotip donijeti će novi zamah vašem poslu i uspjehu poduzeća stvarajući prepoznatljiv vizualni identitet – brand.

Vizitke

Vizit-karta, vizitka, posjetnica, podsjetnica je papir standardiziranog formata (najčešći je 90 x 50 mm, 85 x 55 mm) na kojem se nalaze podaci o nekoj osobi ili poduzeću. Vizitkarta, vizitka, posjetnica, podsjetnica razmjenjuje se prilikom poslovnih susreta.

Brošure, Letci

Posebna ponuda za tvrtke, restorane, privatne iznajmljivače i hotele: Vrlo praktična informativna brošura A4 formata savijena na 2 falca sa slikama i testom u nekoliko jezika. Sadržava sve informacije, fotografije, ponudu, kartu lokacije…

U želji da što bolje prezentirate vlastitu ponudu, letak Vam je jedan od najboljih saveznika.

Pozivnice

Pozivnice za vjenčanje prvi su kontakt s vašim uzvanicima. Prema njima gosti dobivaju prvi dojam o tome kakvo će biti vjenčanje. Individualan pristup, dizajnerska rješenja i kvalitetu izrade gosti će svakako prepoznati kao dobar znak!

Grafički dizajn

Grafički dizajn je vrsta primjenjene umjetnosti koja uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja ili educiranja. Grafički dizajn poruku mora oblikovati tako da bude razumljiva i prepoznatljiva ciljnoj publici. Dizajn je upravo ono što stvara prvi dojam na vaše klijente, partnere i buduće potencijalne kupce. Bilo da ste upravo otvorili poduzeće ili obrt, pa vam je potreban vizualni identitet ili želite redizajnirati svoje postojeće tiskane materijale, ovdje smo da vam u tome pomognemo. U suradnji s vašim zahtjevima i mogućnostima izraditi ćemo Vaš kompletan vizualni identitet.

  • print.studio.tempera@gmail.com
  • 00 385(0)98 526 501

(c) 2018. Tempera Ploče, Sva prava pridržana.